Фиксирана доставка: 4,99 лв. до офис на ЕКОНТ/ 11,99 лв. до адрес. | 1,20лв. - такса Н.П.
Поръчайте на: 0895 029 500

Гащички Pampers Pants

Когато бебето ви стане по-активно и започне да играе, пелените стават трудни за поставяне. Тогава знаете, че е време за гащичките Pampers Pants.

Гащичките са лесни за поставяне – с едно просто издърпайте нагоре и дайте на Вашето бебе до 12 часа защита от влагата.

Благодарение на затягането, гащичките се адаптират към движенията на Вашето бебе, и така му създават комфорт. Трите абсорбиращи канала разпределят равномерно течността – така пелената е по-малко обемиста и в същото време – държи влагата далеч от кожата на Вашето бебе.

1-2-3 и хоп – бебето е с пелена!

Предимства на гащичките Pampers:
1. Лесно се поставя
2. Лесно се сменя
3. Съдържат лента за опаковане на мръсната пелена.

Кой би помислил, че 3 кг. щастие може да те променят толкова много? А, че да смениш пелената е лесно като да кажеш “тати”? Вижте забавното видео с татковците “в действие” по-долу:

Грижа за новородени

Като млад родител имате много да учите. Ето няколко съвета как да къпите и храните новороденото си (както и няколко идеи как да създадете добър режим на сън).

Смяна на пелените при новородените бебета: Грижа за пъпната връв

При пелените, които са на пазара днес, е почти невъзможно да се установи със сигурност дали бебето е мокро или не. В началото, след изписването, е редно да повивате бебето си често – по около 10 пъти на ден – след всяко изхождане и след всяко хранене, така че е от изключително значение да се научите да го правите правилно.

Докато пъпната връв на бебето все още не е паднала, използвайте специални пелени, по-изрязани отпред (Или можете просто да сгънете една нормална пелена). Не забравяйте да намажете основата с влажен памучен тампон, когато сменяте пелената.

Ето още няколко полезни съвета за повиване на Вашите новородени:

• Мокрите кърпички могат да се използват винаги, когато сменяте пелените, но те не са особено полезни, когато пелената е твърде изцапана.

• Ако искате, използвайте мехлем или вазелин, преди да сложите чистата пелена – така ще предотвратите подсичане.

• Повивайте плътно чистата пелена около бебето, след което затегнете с лепките отпред.

• Ако кожата на бебето е зачервена в областта около пелената след смяна, тя или е била много стегната, или бебето е готово за следващия ( по-голям) размер.

Що се отнася за до пъпната връв на Вашето бебе, имайте предвид следното:

• Грижете се за основата на пъпната връв на Вашето бебе, докато тя не падне сама (обикновено това отнема между 10 дни и три седмици след раждането на бебето).

• Намазването на основата с чист, влажен памучен тампон при всяка смяна на пелените обикновено е достатъчно, но можете да използвате спирт, ако педиатърът го е препоръчал.

• Обърнете специално внимание на  пъпната връв, в близост до пъпчето. Почистете нежно, но цялостно, за да изчистите всякакви останали влажни остатъци или мръсотия, които може да се събрали там.

• Не забравяйте да оставите място до основата на връвта, от където да влиза въздух. Използвайте специална пелена, изрязана отпред (или просто сгънете нормална пелена) и избягвайте стегнати дрехи около стомахчето на твоето бебе.

И последно, ако започнете да наблюдавате чести течове, може би е дошло време да преминете към по-голям размер пелени.

Suzanne Dixon

Биологични детски пелени Moltex

Пелените за еднократна употреба Moltex са изключителни меки и подходящи за чувствителна бебешка кожа. Изключително подходящи за деца с проблемна кожа. Използвайки пелените Moltex, избягвате всякакъв риск от алергична реакция. Пелените са тествани лабораторно, произведени без багрила, антиоксиданти или вредни химикали.

  • с високо абсорбираща и мека сърцевина, която премахва нежеланите миризми 
  • нова, бърза и лесна самозалепваща се система за по-лесно използване
  • съдържат лайка и невен

http://en.moltex.eu/home/

3 спечелени награди за пелени през 2017година –  Moltex

peekaboo-winner-for-website.png

  • GREEN BRANDS AWARD –  Етикет за качество на екологично  чисти продукти и услуги
  • MUMSNET BEST AWARD – Награда за най-добра пелена в своята категория
  • PEEKABOO DESIGN AWARD – Награда за най-добра пелена за еднократна употреба в своята категория

Мoltex пелени са направени от биоразградим материал, който е 100% освободен от наличието на хлор. Идеални за деца с чувствителна кожа или екзема.

Отлично качество – перфектно усещане

Ще бъдете изненадани от перфектните характериситики на пелените Moltex

  1. Сухо докосване: с тройно ядро, осигуряващо сухота и бърза абсорбация. С екстракт от чаени листа, които ефективно неутрализират миризмите.
  2. С еластични ленти, които осигуряват перфектно прилягане на пелената и  свобода в движението на Вашето бебе
  3. Създадени с технология, която позволява на чувствителната кожа да диша свободно.

http://en.moltex.eu/home/

Вашата количка