Фиксирана доставка: 4,99 лв. до офис на ЕКОНТ/ 11,99 лв. до адрес. | 1,20лв. - такса Н.П.
Поръчайте на: 0895 029 500

Условия за доставка

ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА       

Поръчки, извършени и потвърдени в работен ден до 17:00h, се доставят до 2 работни дни, ако артикулите, които сте поръчали, са налични. Поръчки, направени в събота, неделя и през официалните празници, се доставят до 3 работни дни. Потвърждаването става чрез телефонно обаждане от нас – уточняваме наличността на стоката, адреса и времето за доставка и след Вашето потвърждение, активираме поръчката. Ако даден артикул не е наличен в момента (маркиран е в сайта като “Наличен за предварителни продажби”), стандартният ни срок за повторна наличност е до една седмица. Някои от артикулите могат да бъдат спрени от повторно зареждане, за което ще бъдете уведомени своевременно. С удоволствие ще Ви предложим подобни артикули, с които да Ви бъдем  полезни. В случай, че продуктите са презаредени отново, ние ще се свържем с Вас, за да ни потвърдите изпращането.

ПОРЪЧКА 

За да поръчате от Pampersi.Bg, трябва първо да изберете желания артикул, след което да натиснете бутона “Добави в кошницата”.  Прегледайте съдържанието на кошницата, която се намира в горния десен ъгъл на сайта и натиснете бутона “Поръчай”. След като го направите, трябва да натиснете двата последователни бутона “Следващ”, да изберете желания начин на плащане, напр. “Наложен платеж – плащане при доставка” и накрая да натиснете бутона “Потвърждавам поръчката”.

След като сте направили Вашата поръчка ние ще се свържем с Вас, за да уточним наличността на стоката и подробностите около доставката.

Договорът за покупко-продажба на стока се счита за сключен от момента на потвърждаването на поръчката от Pampersi.Bg.
При липса на наличност от дадена стока, Pampersi.BG си запазва правото да откаже поръчката.

ДОСТАВКА

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт (до офис или до адрес).  След като сме приели Вашата поръчка и сме уточнили подробностите около нея, ние ще Ви изпратим желаните артикули веднага, ако ги имаме в наличност.

чат
1
Close chat
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

чат

Вашата количка