Фиксирана доставка: 4,99 лв. до офис на ЕКОНТ/ 11,99 лв. до адрес. | 1,20лв. - такса Н.П.
Поръчайте на: 0895 029 500

Начини за плащане

Предлаганите начини за плащане са :
–    Наложен платеж ( плащане в брой на куриера при доставка, за което се начислява такса от 2,40 лв. с вкл.ДДС);
–    С кредитна/дебитна карта онлайн;
–    ePay.bg Микросметка;
–    Плащане по банкова сметка.

Наложен платеж ( плащане в брой на куриера при доставка )
Плащането е на цялата стойност ( посочена в имейла за завършена поръчка ) и се заплаща в български лева, директно на куриера при получаване на пратката.

Плащане с кредитна/дебитна карта онлайн
Плащането онлайн се извършва с лична кредитна/дебитна карта или карта на вашата фирма – при безопасни условия. Приемат се кредитни и дебитни карти, издадени от VISA (Classic и Electron) и MASTERCARD (включително Maestro, ако имат CVV2/CVC2 код).

Pampersi.bg използва PayU / EPAY JSC, международен картов оператор (за гарантиране на сигурността на транзакциите) .

За коректното извършване на транзакцията, чрез PayU трябва да предоставите кода на кредитната/дебитната карта (всички цифри от 4-те групи на лицевата страна на картата, без интервали), дата на изтичане и отпечатаните последни три цифри от гърба на картата с твоя подпис (в зависимост от картата, те могат да липсват).

Независимо от валутата, с която разполагате в сметката, транзакциите се извършват в лева  според актуалния обменен курс, определен от твоята банка.

При плащане чрез PayU, обработката на данните за твоята карта се извършва само и единствено от сървърите на PayU. Pampersi.Bg не обработва и съхранява детайли относно твоята кредитна или дебитна карта.

ePay.bg Микросметка
За да заплатите чрез ePay.bg Микросметка, е необходимо да имате регистрация в сайта на ePay.bg.

Съветваме Ви да направите справка при своята банка за евентуални допълнителни такси, които биха могли да бъдат начислени при онлайн плащания или такива чрез банка за стоки/услуги, предлагани от Pampersi.Bg. Имайте предвид, че някои банки начисляват такси, комисионни или други допълнителни тежести във връзка със самите транзакции, както и в случаи на обмяна на валута. Всички тези допълнителни отчисления са за Ваша сметка. Pampersi.Bg не носи и няма да плаща или възстановява каквито и да е подобни удръжки в резултат на плащане на цената за негов продукт/услуга.

Плащане по банка –  Направете плащането си директно по една от нашите банкови сметки. Моля, напишете името си като Основание за плащане. Вашата поръчка ще бъде изпратена, веднага след като сумата се отрази по сметките ни. За повече информация, моля свържете се с нашите консултанти.

чат
1
Close chat
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

чат

Вашата количка