Фиксирана доставка: 4,99 лв. до офис на ЕКОНТ/ 11,99 лв. до адрес. | 1,20лв. - такса Н.П.
Поръчайте на: 0895 029 500

Условия за връщане

Право на отказ от стока:  Съгласно чл. 50 от ЗЗП всеки потребител има право да се откаже от получената стока в срок от 14 дни от датата на получаване на стоката. Сумата, съответстваща на цената на върнатата стока, ще бъде възстановена на потребителя без неоправдано забавяне и в срок от 14 дена след упражняване на правото на отказ от стоката.

Условия за ползване на правото на отказ от закупена стока:

  1. Върнатата стока трябва да бъде в добър търговски вид, да не е била употребявана по какъвто и да било начин и да е в ненарушена оригинална опаковка. Стоки, които не отговарят на това условие, не могат да бъдат върнати. Моля, имайте предвид, че правото на отказ от поръчка съществува, за да Ви позволи да се запознаете със стоката по същия начин, както в реален магазин.
  2. Разходите по транспортиране на стоката от клиента към Pampersi.bg са за сметка на клиента.
  3. Отказ от закупена стока се осъществява след като ни изпратите e-mail, в който изявявате желанието си за отказ – наш представител ще се свърже с Вас, за да уточните връщането на пелените.
  4. Запазете документа, който удостоверява плащането (касова бележка, бележка за банков паричен превод, извлечение от електронно плащане), защото той може да Ви потрябва при връщането на стоката. В случай, че изберете да върнете продукта и да получите обратно парите, които сте платили за него, Pampersi.Bg ще Ви възстанови сумата по метода, който сте използвали за плащане. При плащания в брой препоръчваме възстановяването на сумата да става по посочена от Вас банкова сметка. Ако сте заплатили с карта онлайн, ще възстановим съответната сума на същата карта, с която първоначално е направено плащането.
  5. Изключение от възможността за отказ от поръчка са стоките, които са снабдени по специфична поръчка на клиента.
чат
1
Close chat
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

чат

Вашата количка